Ostatní Step by Step ČR

Seriál o distanční výuce ZaS DOMA je nominován na cenu EDUína

Ve finále soutěže je celkem 10 inovativních projektů.

Dvanáctidílný seriál ZaS DOMA, který organizace Step by Step ČR připravila na jaře s cílem podpořit distanční vzdělávání, byl nominován na cenu EDUína a probojoval se do finále mezi 10 nejúspěšnějších projektů. Projekt ZaS DOMA financovala Nadace České spořitelny.

Informační miniseriál pro rozvoj a podporu metod výuky na dálku je určený pro 1. stupeň základních škol. Seriál vznikal postupně s cílem nabídnout pedagogům inspiraci a praktické tipy v době uzavření škol. Materiál poutavou a srozumitelnou formou sdílel praxi, ale také objasňoval, co je podle programu Začít spolu ve vzdělávání důležité, ať už se děje doma nebo ve škole.

Cena EDUína letos upozorňuje na aktivity, které pomohly dětem, žákům, studentům, rodičům či učitelům ve smysluplném vzdělávání během jarního uzavření škol. Od roku 2013 získalo cenu již více než 40 projektů a více než 400 inovací českého vzdělávání je shromážděno ve veřejném katalogu.

Finále soutěže můžete sledovat naživo v online streamu dne 30. listopadu od 19:30.